Kirjailijamakasiini Träskändassa su 18.8. klo 13-17

Tervetuloa Träskändan Kirjailijamakasiiniin sunnuntaina 18.8. klo 13-17. Vierailijoina kirjailijat Raija Oranen ja Raili Mikkanen sekä kansanmusiikkiyhtye Kurjenpolvet.

Kirjailija Raija Oranen on kirjoittanut lukuisia romaaneja, lastenkirjoja, novelleja sekä elokuva- ja televisiokäsikirjoituksia. Vuonna 2014 Oraselta ilmestyi kirja Aurora (2014). Teos käsittelee Aurora Karamzinin (1808–1902) tapahtumarikasta elämää 1800-luvun Venäjän ja Suomen dramaattisissa tapahtumissa.

Kirjailija Raili Mikkaselta ilmestyi v.1998 kirja Aurora, keisarinnan hovineito. Kirja kertoo hyväntekijänä tunnetun Aurora Karamzinin nuoruudesta. Raili Mikkanen sai Finlandia Junior -palkinnon teoksestaan Ei ole minulle suvannot! (2002). Vuonna 2012 hän sai Anni Swan -mitalin teoksesta Suomen lasten linnakirja.

Kirjailijamakasiinin tapahtumapaikkana Piparkakkutalo ja Vaaleanpunainen makasiini. Tapahtuman järjestää Träskändan kartanon ystävät ry.

Tapahtuman ohjelma:

klo 13.00 Piparkakkutalon kahvila aukeaa

klo 14.00 haastattelussa Raija Oranen ja Raili Mikkanen (Makasiini)

klo 15.30 kansanmusiikkiyhtye Kurjenpolvet (Makasiini)

Kahvila palvelee klo 17 asti.

Tervetuloa kaikille avoimeen ilmaiseen tapahtumaan Träskändan puiston Piparkakkutalolle ja vaaleanpunaiselle makasiinikappelille.

Osoite: Träskändan Puistotie 6, Espoo

Autoilijoille parhaat parkkipaikat löytyvät Järvenperän koulun pihalta ja Träskändan puiston pieneltä parkkipaikalta.

Espoon kulttuurilautakunta on tukenut tapahtumaa. www.traskandankartano.fi