Auroran syntymäpäivät Träskändassa 30.8. klo 13-17.

Träskändan kartanon ystävät ry. järjestää perinteisen puistotapahtuman Aurora Karamzinin syntymäpäivien kunniaksi sunnuntaina 30.8. klo 13-17.

Pienimuotoinen tapahtuma on vuoden ensimmäinen, sillä koronavirus perui kevään nimipäivätapahtuman maaliskuulta.

Tapahtuma pidetään kokonaan ulkona, turvavälit ja hygieniasuositukset huomioiden. Piparkakkutalon kahvila palvelee terassikahvilana. Tarjolla vohveleita, kahvia, teetä ja mehua. Makkaraa grillipisteeltä. Käteistä mukaan!

Tapahtuman ohjelmassa mm. musiikkia laulaja, lauluntekijä Ida Metsbergiltä, hevosvaljakkoajelua, ohjattua ekojoogakävelyä puistometsässä. Lisäksi käsityöyrittäjiä, mm. @komeropuoti, kotimaista hunajaa, yhteismandalan tekemistä non-stop työpajana, kirppistä ja kukkien myyntiä Piparkakkutalon pihalla.

Tapahtuman ohjelma:
-klo 13.00 Piparkakkutalon kahvila aukeaa
-klo 13.30-15.30 Hevosajelua puistometsässä
-klo 14.00 Ohjattua Ekojoogakävelyä puistometsässä, vetäjänä Susanna Hänninen. Lähtö Piparkakkutalolta.
-klo 15 laulaja, lauluntekijä Ida Metsberg esiintyy
-klo 17 kahvila sulkeutuu

Tapahtuma Facebookissa

Kaikki ohjelma tapahtuu ulkona, pukeudu sään mukaan!

HUOM! Tapahtuma järjestetään kokonaan ulkona, jotta voimme toteuttaa tapahtuman turvavälit huomioonottaen ja hygieniasuosituksia noudattaen. Tulethan paikalle vain terveenä ja huomioi tapahtuman aikana omalta osaltasi niin järjestäjät, esiintyjät kuin muut tapahtuman kävijät. Älä saavu paikalle, jos olet ollut ulkomailla kahden viimeisen viikon aikana. Kiitos ymmärryksestä! Tehdään yhteisestä tapahtumasta kaikille mukava ja turvallinen!

Osoite: Träskändan Puistotie 6, Espoo

Autoilijoille parhaat parkkipaikat löytyvät Järvenperän koulun pihalta ja Träskändan puiston pieneltä parkkipaikalta.

www.traskandankartano.fi